ثب نام بیمه درمان تکمیلی مهر ماه 1400 لغایت شهریور ماه 1401

به اطلاع اعضای محترم هیأت علمی و غیر‌هیأت علمی می‌رساند، امور رفاهی دانشگاه به منظور رفاه حال همکاران محترم اقدام به انعقاد قرارداد با شرکت بیمه رازی به منظور جبران هزینه‌­های تکمیل درمان از مورخ ۱۴۰۰/۰۷/۰۱  لغایت ۱۴۰۱/۰۶/۳۱ نموده است. لذا همکاران محترمی که تمایل به ثبت نام در طرح های مذکور با شرایط تعهدات اعلامی از سوی شرکت بیمه رازی به شرح قرارداد (پیوست) را دارند می ­توانند با مراجعه به سامانه https://bpms.ub.ac.ir ( نام کاربری -کد ملی شخص و رمز عبور در صورت عدم تغییر به صورت پیش فرض ۱۲۳۴۵۶ می باشد) نسبت به تکمیل دقیق اطلاعات و  ثبت نام خود و افراد تحت تکفل و انتخاب یک طرح از میان دو طرح شناور و عادی، تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۶/۲۴ اقدام نمایند. بعد از اتمام مهلت ثبت نام از میان دو طرح شناور و عادی، طرحی که بیشترین میزان متقاضی را دارا باشد به عنوان طرح نهایی انتخاب و قرارداد منعقد خواهد گشت.

ضمناً میزان حق بیمه تکمیل درمان در طرح عادی به ازای هر نفر تا ۶۰ سال تمام مبلغ ۹۹۱.۹۰۰ ریال و در طرح شناور به ازای هر نفر تا ۶۰ سال تمام مبلغ ۱.۲۵۳.۵۰۰ریال خواهد بود. این میزان برای افراد بین ۶۱ تا ۷۰ سال تمام افزایش ۵۰ درصدی و برای افراد بالای ۷۰ سال ۱۰۰ درصد افزایش خواهد داشت. شایان ذکر است که در پایان هر ماه ۵۰ درصد مبلغ مذکور (بیمه شده اصلی و افراد تحت تکفل آن) از حقوق همکاران کسر شده و ۵۰ درصد مابقی توسط دانشگاه پرداخت خواهد شد.

تفاوت بین طرح شناور و طرح عادی در پوشش های و مبلغ حق بیمه است. در طرح شناور ردیف های شماره ۵ ( هزینه پاراکلینیکی نوع ۱ – (ردیف ۸ ( هزینه پاراکلینیکی نوع ۴) - ردیف ۱۱ ( هزینه های دندان پزشکی) و ردیف ۱۲ ( هزینه های ویزیت و دارو)، به صورت شناور می باشد، بدین معنا که هر یک از بیمه شده ها می توانند از سقف تعهدات کل خانواده استفاده نمایند به عنوان مثال در یک خانواده سه نفری مبلغ قابل پرداخت برای هزینه دندان پزشکی ۱۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال می باشد که یکی از بیمه شده به تنهایی می تواند از سقف پوشش استفاده نمایید یا هر یک از بیمه شده ها به هر نسبتی تا سقف حداکثر پوشش خانواده می توانند از این پوشش استفاده نمایند.

شایان ذکر است منظور از اعضای خانواده، همسر، فرزندان، پدر و مادر و افراد تحت تکفل بیمه شدگان است که به تبع بیمه شده اصلی دارای دفترچه بیمه پایه می باشند، فرزندان پسر مجرد  حداکثر تا سن ۱۸ سال تمام و در صورت اشتغال به تحصیل با ارائه گواهی تحصیلی تمام وقت حداکثر تا سن ۲۰ سال تمام مشمول قرارداد هستند  و در مورد دانشجویان با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل حداکثر تا سن ۲۵ سال تمام و در مورد دانشجویان مقطع دکتری حداکثر سن ۲۶ سال تمام می باشد و فرزندان دختر تا هنگام ازدواج و یا اشتغال به کار در صورت ثبت نام تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی می باشند.

در صورتی که بیمه شده های فرعی ( پدر و مادر و همسر و فرزند تحت تکفل بیمه شده اصلی نباشد) بیمه شده اصلی ملزم به پرداخت صددرصد هزینه مذکور خواهد بود.

با توجه به اینکه لیست بیمه شده ها جهت شروع پوشش های بیمه‌ای باید در اسرع وقت به شرکت بیمه ارسال گردید مهلت ثبت نام تمدید نخواهد گردید.

همکاران محترم در صورت هر گونه ابهام در فرآیند ثبت نام می توانند با داخلی ۱۲۲۹ آقای یزدانی یا داخلی ۱۲۴۴ مهندس رحیم زاده تماس حاصل فرمایند.

جهت دریافت فایل بر روی آن کلیک کنید.

طرح عادی

طرح شناور