برگزاری نشست مدیران اداری و پشتیبانی منطقه ۹ دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در دانشگاه بجنورد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، اولین نشست مدیران منطقه 9 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1398 به میزبانی این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر امین جودت، معاون اداری و مالی دانشگاه بجنورد، ضمن عرض خیر‌مقدم به بیان تاریخچه‌ای از تأسیس و راه‌اندازی این دانشگاه و وضعیت موجود آن پرداخت.

در ادامه آقای مجید باروت‌کوب‌زاده، رئیس مناطق امور اداری و پشتیبانی وزارت عتف، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص نشست‌های منطقه‌ای، به نقش ویژه مدیران اداری در توجه و ارتقاء سرمایه انسانی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: هم‌افزایی و استفاده از خرد جمعی از اهداف اصلی در برگزاری نشست‌های مناطق است و بایستی دغدغه دانشگاه‌ها را از پرداخت حقوق و دستمزد به کارآفرینی در آموزش‌ عالی و چابک‌سازی نیروهای متخصص و یاری‌رسانی به سایر سازمان‌ها و نهادهای محلی، استانی و ملی تغییر دهیم.

باروت‌کوب‌زاده در ادامه ضمن اشاره به مأموریت‌گرا بودن مناطق 10 گانه مدیران اداری و پشتیبانی آموزش عالی کشور افزود: 10 مأموریت با عناوین مصوب از سوی شورای سیاست‌گذاری مناطق وزارت علوم در دستور کار مناطق قرار گرفته و پیش‌نویس آن در هر منطقه نهایی شده است و طی مکاتبه از سوی دبیر هر منطقه به دیگر مناطق ارسال شده و می‌شود. لذا از اعضای منطقه تقاضا دارم به طور موشکافانه به هر طرح توجه بفرمایند و پاسخ قطعی و مکتوب خود را به دبیر منطقه ارسال نمایند.

در ادامه این نشست یک روزه که با موضوع مأموریت منطقه با عنوان طبقه‌بندی مشاغل برگزار شد، مهندس ساقی مدیر کارگزینی و رفاه دانشگاه فردوسی مشهد به ارائه گزارش مربوط پرداختند. بررسی بهره وری، سختی کار و ارتقای رتبه کارکنان قراردادی، بررسی افزایش ضریب حقوقی سال 1398 و بررسی آئین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بحث و بررسی اعضای منطقه قرار گرفت.

نشست مدیران اداری و پشتیبانی منطقه 9 دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور روز دوشنبه 17 تیرماه 1398 به میزبانی دانشگاه بجنورد برگزار شد.

گزارش تصویری: